House of Living

Duftolier

kr.400,00

Vi har 4 forskellige duftolier. De er alle med et specielt låg for nem dosering og er utroligt drøje i brug. Man bestiller et komplet sæt med alle 4 olier. Så man har noget at skifte imellem – det er en god idé at have noget forskelligt at vælge mellem eller kan man blive “immun” overfor f.eks lemon hvilket ofte gør man bruger mere og mere, og når man så får besøgende oplever de en meget kraftig duft.

Lemon
Olie som dufter af lemon. Duften er gennemført frisk. Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima.

Æble
Olie der dufter af æbler. Duften er mild og frisk. Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima.

Eukalyptus
Olie der dufter af friske eucalyptusblade. Duften er skarp og ren. Brug den i  forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima.

Gran
Olien dufter herligt af en frisk granskov. Duften er mild og behagelige Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima.

BESTIL KONSULENTBESØG

Her kan du bestille et konsulentbesøg. Det er naturligvis gratis, uforpligtende og alle vores konsulenter forstår et “nej tak”. Vi fortæller omkring vores produkter, og du får en grundig gennemgang.