House of Living

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

På basis af 58 bedømmelser.
Else Wienholtz
Else Wienholtz
2021-03-25
Jeg fik en lille fiks luftrenser helt gratis forleden. Den er fantastisk, står på badeværelset, og der dufter bare rent og lækkert. Katten har sit toilet derude, og der er ingen dårlig luft. Jeg er glad, og sælgeren Lars var så rar og behagelig, og viste alt jeg skulle gøre for at få fornøjelse af den lille Ritello.????
E
E
2021-03-14
Super god betjening og en rigtig fin produkt! Elsker at der er ikke noget støv eller lugt efter støvsugning! Rent hus og frisk luft :) 100 % tilfreds med det hele.
Anne Andersen
Anne Andersen
2021-02-24
Herligt og dejligt besøg af Mette, som havde gratis luftrenser med, er blevet udtrukket. Købte fed støvsuger, der kan støvsuge effektivt og ned i de mindste kroge + vaske gulv, også air anvendelig både under støvsugning eller selvstændigt – står så bare og renser luft, mens jeg går på indkøb, begge ting utroligt støjsvage, jubiiii. Og Mette er værd at have på besøg, venlig, imødekommende, velorienteret og har en god fremtoning :)
Cecilia
Cecilia
2021-01-25
Jeg har haft besøg af David fra House of Living. Det var en virkelig god oplevelse og David var virkelig sød og hjælpsom. Det var en super oplevelse og rigtig god service og han var god til at forklare og svare på alle spørgsmål på en sjov og forstålig måde. Jeg synes det var en rigtig rar oplevelse og kan sagtens anbefale dette firma til alle.
Maria Helt
Maria Helt
2021-01-24
Jeg har haft besøg af Lars der kom med min luftrenser jeg har fået gratis. Det var en fantastisk oplevelse. Lars var fantastisk til at fortælle om alt det gode den kan for at få et bedre indeklima. Jeg er virkelig blevet gjort opmærksomt på hvor at selvom gør alt for at lufte ud gøre rent osv at der stadig er en del støvparktikler i luften. Jeg kan mærke tydelig forskel i luften når jeg går ind i værelset hvor jeg har min luftrenser stående, ifh til de andre værelser. Jeg vil ikke tøve med at anbefale den videre til jer andre.
Henrik
Henrik
2021-01-22
Fine produkter. Kan kun anbefales. Helt tilfreds.
Jesper Petersen
Jesper Petersen
2021-01-20
Jeg har i dag haft besøg af Lars fra House of Living… Hvilket kun kan siges at være en fantastisk oplevelse, meget informativ ung mand som bestemt ved hvad han snakker om og meget lydhør overfor spørgsmål og levere et fyldestgørende svar på et sprog der er til at forstå for alle. De har bestemt fantastiske produkter indtil videre er der flyttet en PURELLO ind her hjemme og vil da bestemt ikke udelukke at der kommer mere til!!
Nicolai Hansen
Nicolai Hansen
2021-01-12
Har haft besøg af en konsulent fra house of living Mette funch holdgaard kunne virkelig fortælle og vise hva Ritello den kunne fantastisk demonstration kan kun anbefale at kontakte hende om en demonstration på Tlf 28607244 ????????
Heidi
Heidi
2021-01-12
Vi havde Mette ude og fremvise Ritello, som både kan bruges som støvsuger, luftfrisker og gulvvasker. Vi blev begge forbavsede over støvsugningen af sengen for bl.a husstøvmider. Mette var god til at forklare hver enkelt funktion. Så mangler du en ny og rigtig god støvsuger, så ring til Mette 28607244.
Lasse Gjelstrup
Lasse Gjelstrup
2020-11-21
Min kone vandt en Purello luftrenser i en konkurrence og i den forbindelse skulle der en ud fra firmaet, for at vise hvordan den virkede. Min kone og jeg er bestemt ikke nogle personer der lader sig overtale af sælgere, bare fordi de taler godt om deres produkt. Men vi fik besøg af en sælger ved navn Lars som skulle vise hvordan den luftrenser min kone havde vundet, virkede. Han viser os ved samme lejlighed en anden og større luftrenser ved navn Ritello, som de også forhandler. Af natur er både min kone og jeg som sagt skeptiske overfor sælgere, men Lars begynder at demonstrere fysisk, hvordan den større model virker. Det viser sig at den ud over at være en luftrenser også fungere som støvsuger og i det øjeblik han begynder at vise os hvordan den virker må jeg indrømme at jeg bliver blæst bagover (af begejstring) fysisk ser jeg hvor godt den støvsuger vs. vores normale støvsuger (som er næsten ny). Min kone skulle støvsuge vores køkken med vores normale støvsuger først og det skal lige siges at hun er hysterisk grundig med rengøring. Bagefter skulle jeg støvsuge køkkenet med Ritello støvsugeren, hvor Lars havde monteret et lille filter i slangen, så man kunne se støvet den suger op og filteret havde en del støv i sig, som vores normale Miele støvsuger ikke havde støvsuget op og må indrømme at selv jeg, som normalt ikke går op i støvsugning, var overbevist om, at den Ritello luftrenser/støvsuger, var yderst effektiv. Vi endte med at købe den og har bestemt ikke fortrudt vores køb. Det skal lige siges at ud over at være en luftrenser og støvsuger, så kan den også vaske gulv. Sælgeren Lars var yderst sympatisk og ærlig og lyttede til vores skeptiske spørgsmål vi havde til produktet, uden at komme med et prompte modsvar. Han gav sig tid til at vise og demonstrere på trods af at han kunne være gået fra vores hus, uden at sælge noget, men han var der i 5 timer for at besvare vores spørgsmål og lytte til hvad vi spurgte om. Lars får helt sikkert 5 stjerner ud af 5 og det gør deres produkt Ritello og ikke mindst Purello også. Jeg kan KLART anbefale et besøg og demonstration af deres produkter! Og er man ikke overbevist kan man altid takke nej til at købe.

BESTIL KONSULENTBESØG

Her kan du bestille et konsulentbesøg. Det er naturligvis gratis, uforpligtende og alle vores konsulenter forstår et “nej tak”. Vi fortæller omkring vores produkter, og du får en grundig gennemgang.