House of Living

Ritello

Waterfall with stones

INSPIRERET AF NATUREN

Moder Natur bruger vand til at fælde støv, allergen og forurenende stoffer. Det vasker sig selv ved regn, sne, sludder og dug for at hjælpe os med at trække vejret i frisk luft. Dette virker for det ydre miljø.

Det er en kendsgerning, at indendørs luftforurening er mange gange værre end udendørs. Til dette formål arbejder Ritello med de samme principper som Moder Natur ved at fange alt uønsket støv og snavs inde i sin vandbeholder og sende rent vandvasket luft tilbage i dit hjem.

I mange år var folk afhængige af de traditionelle støvsugere for at holde deres indendørs miljø rent. Desværre samler de “konventionelle støvsugere” støv og snavs i en porøs pose. Selv om nogle virksomheder hævder, at porerne i deres “poser” er super mikroskopiske, er de faktisk stadig store nok til de fine partikler og bakterier. Bakterier der er usynlige for det blotte øje, flyver ud af bagenden på ​​maskinen, så snart enheden betjenes. Der udover mister disse støvsugere i løbet af kort tid effektivitet, fordi det større snavs tilstopper porerne i posen, afbryder luftstrømmen og svækker maskinens kraft.

RITELLO

Ritello er udviklet i den tyske by München. Den er håndsamles af 120 enkeltdele. Alene det faktum gør det let at yde hurtig og effektiv service, hvis uheldet skulle være ude. Turbinemotoren, som er hjertet i Ritello, er fremstillet i Italien og på grund af den helt unikke teknologi, ydes der 20 års motorgaranti. Ritello er designet som en multifunktionel rengøringsmaskine og virker lige fra luftrenser til luftfrisker. Ritello har endvidere en luftgennemstrømning på hele 4000 liter per minut, hvor andre lignende produkter til sammenligning yder fra 500 – 2500 liter per minut. Ritello har således en absolut unik rengøringsevne.

I dag er det konstateret, at vores indeklima er optil 500% mere forurenet end klimaet udenfor. Dette skyldes bl.a., at vi er blevet bedre til at isolere for herved at spare på energien. Men vi bliver i større grad også bombarderet med flere og flere forureningskilder i vores hjem. Vi lever mildest talt i en osteklokke, som påvirker os mere og mere helbredsmæssigt. Derfor har Librex skabt denne rengøringsmaskine til at få bugt med alle disse forureningskilder. Kodeordet ved Ritello er nemlig vandfiltrering. Hermed ingen løbende omkostninger til filtre m.m. Ritello sparer også på energien ved kun bruge 1000 Watt.

Vil du vide mere?

Vi har specialiseret os i at forbedre danskernes indeklima. Vi har en lang række forskellige produkter til forbedring af indeklimaet.

BESTIL KONSULENTBESØG

Her kan du bestille et konsulentbesøg. Det er naturligvis gratis, uforpligtende og alle vores konsulenter forstår et “nej tak”. Vi fortæller omkring vores produkter, og du får en grundig gennemgang.