RIS/ROS

Har du en særlig god eller en kedelig oplevelse med Ritelloen - så del den med os

Vi er optaget af, at vores kunder får en god oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du tænker, at andre kunne få gavn af at høre om dine erfaringer. 

Sendes til info@houseofliving.net eller send direkte her

Vi har i dag haft besøg af Kjeld Andreasen for at fortælle om Ritello luftrenser.Det viste sig hurtigt at den kunne utroligt mange ting ,jeg syntes selv at jeg har et rent hjem, men jeg blev klogere efter en støvsugning med Ritello støvsugeren. Det var en fantastik god fremvisning, og Kjeld er en fantastisk person at tale med, og hans fremvisning af alle de forskellige ting maskinen kan vi var simpelt hen helt opslugt af det så tiden bare fløj afsted .Fantastisk maskine og fremvisning. Ville gerne ha sådan en maskine da jeg lider af Kool så det ville være dejligt at få renset luften så jeg overvejer det kraftigt. MVH Inge

Inge Jørgensen

Vi som kunder har fået god vejledning og service af House of Living. Det er alletiders produkt der lever op til kravene. Fra en skala på 1-10 er det helt klar en 10`er. Allerede dagen efter vi modtog maskinen kunne vi mærke forskel på luften. Vi har nemlig astma i huset og med ren luft og et godt indeklima er det en fornøjelse. Vi takker House of Living og ønsker at alle vil have en Ritello. Kan klart anbefales.

Britta Fundby og Torben

Kolding

VI HAVDE FREDERIK UDE VED OS OG VIL SIGE AT HAN ER BARE Super HAN HAVDE TID TIL OG VISE OS DET HELE SAMTIDIG MED VI HAVDE DET SÅ SJOVT OG HYGGELIGT. MASKINEN LEVER HELT OP TIL HVAD HAN LOVEDE OS. NOGET TID EFTER VAR DER ET PROBLEM MED BUNDEN (EN LØRDAG SIDST PÅ DAGEN) SKREV VI TIL FREDERIK OG HAN KOM NED TIL OS SAMME DAG SÅ FED SERVICE AT DET IKKE KAN BESKRIVES SÅ ALT I ALT PÅ EN SKALA FRA 1_10 JA SÅ KAN VI IKKE HOLDE OS INDENFOR DETTE DET OVERGÅR VIRKELIG.

Christina

Tak for et informativt besøg, det blev fortalt på en spændende og enkel måde. Utrolig god maskine den Ritello. Og tak for Purello luftrenseren den kører konstant i soveværelset.

Hans Petersen

Mit navn er Rita Aagaard Jensen, jeg er 60år og har fået fjernet mit bryst som følge af brystkræft, i den forbindelse har jeg desværre fået lymfodem, desuden er jeg meget træt og stadig i efter-behandling for kræften.

 

Før vi købte en Ritello støvsuger var det totalt umuligt at støvsuge mit køkken på en gang, det blev gjort af 2-3 gange(vi taler kun om ca 9 m2) nu klarer jeg det på en gang, hurra for Ritello og lykken blev da ikke mindre da jeg så fik gulvvaskeren, tænk!!! nu kan jeg vaske gulv og støvsuge på EN gang, det er da fantastisk.

 

Samtidig er Ritello jo enestående, jeg har allergi, men jubii, igen, når der er meget pollen også alligevel kan den rense luften, ja, for mig er den bare fantastisk, syntes lige I skulle høre min historie og erfaring med en skøn vidundermaskine.

 

Mvh.

 

Rita Aagaard Jensen

Rita Aagaard Jensen

Gredstedbro

Please reload

 
  • House of Living Aps forbeholder sig retten til, at redigere indsendt tekst,  i forhold til mulighederne og funktioner med Ritelloen, for at  bevare nye kunders oplevelse intakt.

  • Ved forespørgelse kan fuld tekst fremsendes på mail.

© 2017 by House of Living. Proudly created by MacAdesign

  • Facebook - White Circle

Marsalle 50
8700 Horsens

 

Tel: 51 77 31 20  
Email: service@houseofliving.net